Pangasiusfilet

Pangafilet is een gekweekte vissoort die ook bij de Nieuwe Vischwinkel verkrijgbaar is. Naast de gebakken pangafilet, die volledig graatloos is verkopen we in de viswinkel de pangafilet ook wel ontdooid. Pangafilet is zeer veelzijdig om verder te verwerken, omdat de vis vrij neutraal is van smaak en mooi stevig blijft.
Gemarineerde pangafilet gebakken in de pan of in de oven, maar ook op uw gourmet of bakplaat is het zeer geschikt.




Uw eigen visboer eet de panga ook geregeld thuis. We maken dan eerst een lekkere kerriesaus met veel groenten en een beetje pittige kruiden. Pas als de saus op smaak is en klaar voegen we de een grote stukken gesneden panga aan toe. Kabeljauw of andere witvis kan hier ook voor gebruikt worden maar de kans dat de vis uitelkaar valt is vrij groot. Met de panga vind je de stukken vis ook nog terug op je bord. Serveren met gekookte rijst en komkommersalade. Heeerlijk!