Verse Vis & Haringprodukten

Bij de Nieuwe Vischwinkel zijn wij zeer zorgvuldig met het uitzoeken van onze producten. Wij willen alleen het beste van het beste en het verste van het verste.
Daarom hebben wij voor onze verse visleverancier gekozen voor een bedrijf met jarenlange goede ervaring en dicht bij de haven en dicht bij Delfzijl.
Bij de Nieuwe Vischwinkel krijgen we meerdere malen per week aanvoer van verse vis. Onze verse visproducten komen van de visafslag van Lauwersoog. U zult daarom ook geregeld de vrachtwagens van Louw Spijkerman & Zn op het Vennenplein zien staan.
De verse vis wordt veelal gevangen in de wateren van de Noordzee en de noordelijke Atlantische oceaan. Buitenlandse vissoorten kunt  u ook bij ons verkrijgen maar het verdient aanbeveling om dit van te voren met ons door te spreken en te bestellen. We kunnen dan op het afgesproken tijdstip uw bestelling leveren. De meeste producten kunnen we de volgende dag leveren er zijn echter producten die twee of drie dagen levertijd hebben. 

Verse Garnalen

Wij proberen iedere week verse Garnalen voor u in huis te halen. Op de afslag van Lauwersoog worden de garnalen aangevoerd.

Lees meer


Kabeljauwfilet
Zalmfilet
Schelvis / Wijting
Pangasiusfilet
Gemarineerde Visfilet
Schol / Schar
Slibtong
Poon
Garnalen, om zelf te pellen

en verder wat het seizoen te bieden heeft.